Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул. Константин Преславски 3 (СБА)

Магазин: +359 885 07 55 44
Сервиз: ‎+359 892 20 32 04

За нас

Защо да изберете Romano Autogas?

 

За нас, а и за Вас решението да си монтирате авто газова система е само началото на нашето сътрудничество!

От изключителна важност е както качеството на обрудването така и качеството на монтажа. Нашия екип от професионалисти и предлаганото от нас оборудване ще подберат материали с безкомпромисно качество , за да осигурим безпроблемна експлоатация на автогазовата система на Вашия автомобил!

За Романо

Romano Srl произвежда пропан-бутанови и метанови системи с марката Romano от над 30 години. Romano e един от световните лидери в областта на преобразуванията за автомобили и е единственото италианско дружество, което произвежда пълната гама от компоненти (резервоари, мулти-клапани, елек­тромагнитни вентили, редуктори, инжектори, управляващи блокове и т.н.)

Romano Srl, е една от водещите фирми в Италия с над 15 % пазарен дял. Компанията има сключени договори за предпродажбен монтаж с автосалоните на Субару, Нисан, Рено, Фиат и др. за територията на Южна Италия.

Продуктът, който се каните да инсталирате на своя автомобил, е система AIS (Antonio Injection System), която представлява съвършенството в автомобилните газови уредби. Системата AIS, благодарение на електрониката си от ново поколение и на инжекторите с много бързо реагиране, а и между най-дълготрайните, гарантира максималната навременност и прецизност на дозиране на гориво, във всички условия, свеждайки до минимум разходите и вредните емисии. Електронния блок на системата която предлагаме е разработена от инжинерния екип на Romano Srl и съчетано с добрия сервиз които ние предлагаме гарантира безпроблемната работа на двигателя на Вашия автомобил. Газово инжекционната система е последно поколение и позволява прецизно дозиране на количеството газ подавано към двигателя. Системата следи активно и в реално време данните на Ламбда сонда, инжекторни времена, OBD и др. Всички функции на бензиновата централа си остава напълно ефективни даже по време на алтернативно функциониране, гарантирайки спазването на еко нормите. Електрическото окабеляване на системата е снабдено с всички съединители, който предпазват инсталацията от срязвания и запояване на кабелите, необходими за монтирането на други инсталации.

Гаранция

Всички системи, монтирани от вносителя или оторизираните сервизи, подлежат на специални гаранционни условия. Условията ни са прости, ясни и разбираеми за потребителя:

2 години 100%

или

Без ограничение в пробега 100%

Сертифицирани компоненти

Всички компоненти са одобрени според европейските нормативи (Е67-01, R110 и R115)

Гарантиран произход

100% произведенo в Италия

ISO 9001 за продуктите

Нашите продукти са в съответствие с нормите на ISO 9001

С грижа за природата

Съответствие с директивите на ЕО във връзка с вредните емисии (EURO 3, EURO 4, EURO 5, EURO 6)

За Унигаз България ООД

Фирма Унигаз България ООД е официален представител на Romano S.r.l Италия производител на автомобилно газово оборудване с марка Romano.

Екипът работещ в фирмата е високо квалифициран и с над 15 годишен опит в инсталирането и поддръжката на газови системи за автомобили. Фирмата разполага със собствена тестова лаборатория където всеки един елемент бива тестван преди да бъде пуснат на пазара. Компанията разполага със система за контрол на качеството, сертифицирана по международния стандарт ISO 9001.

От 2012 Унигаз България ООД официален представител и дистрибутор за България на Don Kyatt Group Австралия производител на системи защита на клапаните с марка FlashLube.

Flash Lube е лубрикант създаден да предпази изпускателните клапани и леглата им от прегаряне и повреждане.

Нашата мисия

  • Да бъдем новатори в предоставянето на продукти и услуги в областа на авто газовите системи
  • Да създаваме лоялни и дългосрочни отношения с нашите партньори и клиенти.
  • Да бъдем разпознавани като доверен партньор.
  • Да предлагаме продукти с висок стандарт на качество, което да доведе до пълното удовлетворяване на тези, които ги продават, които ги инсталира, но най-вече за тези, които ги използват всеки ден в своя автомобил.

SEO by smuggler@abv.bg