Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул. Константин Преславски 3 (СБА)

Магазин: +359 885 07 55 44
Сервиз: ‎+359 892 20 32 04

Избор на сервиз за монтиране на газов инжекцион

Бензиновите и дизеловите превозни средства по принцип са едни от най-масовите както в чужбина, така и на територията на нашата страна. При положение, че цената на горивата непрекъснато се увеличава, шофьорите, които се придвижват с такъв тип автомобили се стремят да намерят по оптимален и икономичен начин за транспортиране в градските и извънградските местности. Един много практичен избор е монтирането на газова уредба във вашия автомобил.

Газовите уредби са конвенционални и инжекционни. Първият тип са общоприетите и стандартни газови уредби. Този тип газова уредба е възможно да се монтира на почти всякакъв автомобил. Инвестирането в стандартната газова уредба излиза по икономично, отколкото монтирането на газов инжекцион.
Новите модели автомобили притежават инжекционни системи, което буквално означава, че е необходимо да се монтира газов инжекцион.  Този тип газов инжекцион е от трета генерация газови уредби, които притежават компютърен чин за настройка и управление. Професионалисти потвърждават, че газовия инжекцион е най-благоприятното икономично решение за всяко превозно средство. При монтиране на газов инжекцион на бензинова кола, няма да почувствате някакво отрицателно изменение в обичайното ви до сега управляване на колата – автомобила няма загуби досегашната си мощност, двигателя няма да е по-шумен и също така няма да усетите непоносим мирис на газ. Вероятно е да почувствате по-висока еластичност при ускорение. Това е така, защото газта притежава по-високо октаново число за разлика от бензинното гориво. Инвестирането в газов инжекцион по принцип е по-висока отколкото в стандартна газова уредба, но пък трябва да се вземат под внимание последната генерация газови системи.

Монтирането на газовия инжекцион или конвенционална газова уредба може да намали разходите за гориво, но само ако бъдат поставени правилно. За тази цел е много важно какъв ще бъде вашия избор относно сервиза за монтаж. Именно тук ние от Romanoautogas можем да ви помогнем – посетете нашия сервиз и ще се уверите сами в нашия професионализъм и всеотдайност в работата.


SEO by smuggler@abv.bg