Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул. Константин Преславски 3 (СБА)

Магазин: +359 885 07 55 44
Сервиз: ‎+359 892 20 32 04

Предпочитания газов инжекцион?

Защо да предпочетем газов инжекцион?
Непрекъснато повишаващите се цени на горивото ни подтикват всеки месец да си зададем въпроси защо да предпочетем газов инжекцион за автомобила и какви биха могли да бъдат ползите му?
Отговорът на този въпрос по принцип много зависи от превозното средство, но бихме могли да кажем, че в общия случай монтирането на газов инжекцион ще намали разхода и при правилен монтаж ще увеличи живота на двигателя ви.
За да може да съхраните двигателя си и да избегнете аварии е необходимо да се наблюдава: М.А.Р сензора, дебитомера, регулатора на празния ход, всмукателния колектор, датчика за температура на входящия въздух, запушване на бензиновите инжекциони, евентуално счупване на колекторите за смукване

Повечето хора, които решават да монтират обикновена газова уредба на своя автомобил, забелязват някои промени на в работата на превозното средство:

* В последствие от гърмежа и луфта в защитните клапани се наблюдава неравномерна работа на колата;
* Оборотите на автомобила се променят (това е така, заради различното октаново число);
* Загубване на мощност (различен тип гориво);
* При вентилираните двигатели се наблюдава малко по-висок разход на гориво;
* Гаснене на автомобила при потегляне;
* Евентуална поява на грешка в компютъра, поради монтирането на ново „тяло“ в превозното средство;

Горе посочените явления може да се избегнат, ако монтирате газов инжекцион. Може би сте наясно, че както при бензина, така и при газта, горивото не се поддава директно в двигателя. Преди това да стане горивото се смесва, калкулира се от компютъра и се инжектира в двигателя. Такъв тип газова инжекционна система се нарича „ Common rail”


SEO by smuggler@abv.bg