Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул. Константин Преславски 3 (СБА)

Магазин: +359 885 07 55 44
Сервиз: ‎+359 892 20 32 04

Потребността от газовия инжекцион

газов инжекцион, газова уредба, газова системаНа този етап цената на горивото неимоверно се покачва. Чудесен метод да намалите разноските си за горивото е като поставите газова уредба на вашата кола. Монтирането на газовата уредба не може да се осъществява от неупълномощени лица и поради тази причина е необходимо да се обръщате към професионалистите в областта.

Съществуват различни видове газови системи, които са пригодени на различните видове превозни средства. Именно заради това е необходимо да бъде уточнено каква газова уредба съответства за колата ви. А кои най-добре може да ви посъветва за този избор? Именно професионалистите в областта на монтажа на газова уредба, те са тези, които ще ви насочат към верния избор. А за да подберете точния сервиз за монтиране на газов инжекцион е хубаво да се посъветвате и с хората във вашия град, които вече са се доверили на някои. Или просто да се обърнете към вашите най-близки приятели. Задачата на това изследване е да си гарантирате без проблемността на работата на газовата уредба или газов инжекцион след като вече е инсталиран на превозното средство.

Познати са няколко модела газови системи, първата от които е системата с въздушния клапан, която е и най-евтината газова уредна. Тя е предназначена за произведените автомобили преди 2004г. При този случай въздушния клапан преобръща газовото гориво във всмукателния клапан и така се смесват различните газове. Друг вид газова уредба е с впръскването на пара. Тя се поставя на автомобилите, които са изработени след 2004г. и имат система за електронно впръскване на гориво. По този начин се подпомага и регулиране на вредните емисии. Друг вид газова уредба е тази със системата за впръскване на втечнен газ. Въпросната система е най-новата на пазара и представлява най-ефективния и икономичен избор на газова система.

Стане ли дума за безопасност газовите уредби по нищо не отстъпват на бензиновите системи, дори бихме могли да кажем, че са по-добри. Направени са неколкократно опити, които потвърждават факта, че газовите резервоари са по-сигурни.

Реално в повече от страните от Европа пропан-бутана се употребява често като алтернатива на бензина. У нас повечето жители го избират, понеже благодарение на него съкращават разходите си. В случай, че и вие търсите начин да намалите разходите си около автомобила, то по-добрия вариант е да намерите качествен газ сервиз и да инсталирате газов инжекцион на вашето превозно средство.


SEO by smuggler@abv.bg