Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул. Константин Преславски 3 (СБА)

Магазин: +359 885 07 55 44
Сервиз: ‎+359 892 20 32 04

Защо да поставим газов инжекцион

Избирайки газов инжекцион от изключителна важност е той да бъде съобразен с типа автомобил на който се поставя, да е сигурен и гарантиращ минимален разход на гориво. Газовия инжекцион, които предоставяме от Романо е оборудван с последна генерация електроника, която позволява точно дозиране на горивото, вливащо се в двигателя, особено гъвкави и прецизни настройки, които довеждат до по-оптимален разход на газта, сигурна експлоатация с премахнати всички нарушени характеристики на обикновените уредби. Газовия инжекцион, предлаган от нас е на най-конкурентите цени и е подходящ за двигатели от 4 до 8 цилиндъра.
В случай, че вие притежавате бензинов автомобил и желаете да ви спадне разхода за гориво, то най-удачния избор би бил да поставите автомобилна газова уредба (АГУ). Насочваме ви към поставянето на газов инжекцион, за да може да осигурите по-дълго използване на превозно ви средство. Така бихте могли да запазите и мощностните характеристики на колата. При правилна експлоатация, превозното средство ще се движи съвършено, а вие ще може да усетите преимуществата от това да шофирате на по-евтиното и икономично гориво.

Защо да поставяте газов инжекцион?
Най-разпространеният въпрос от, които се вълнуват шофьорите е какво би се случило, ако се монтира обикновена газова уредба. Негативните ефекти, които ще усетите при поставянето й са:

* Неравномерна работа на двигателя, причинена от разхерментиране от гърмене и луфт на защитените клапи
*  Задръстване на бензиновите инжектори
* Постоянно променящи се обороти
* Изгасване на светофари и при запалване на двигателя
* Неспособност на колата да се придвижва на бензин
* Светване на диагностичната лампа
* Загубване на мощност
* По-голям разход, главно в градски условия

Всичко това бихте могли да избегнете, ако поставите газов инжекцион на вашето превозно средство. Днешните коли притежават много точна електроника и нерядко опитите да се монтира обикновена газова уредба довежда до детонации, отчитане на грешки и погрешна работа.

При газов инжекцион горивото се дава посредством дюзи през всмукателните клапани и обема му непрестанно се оптимизира от компютър. Така се запазват и интензивните характеристики на колата. Тя запазва нормалната си работа и досегашната си мощност


SEO by smuggler@abv.bg