Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул. Константин Преславски 3 (СБА)

Магазин: +359 885 07 55 44
Сервиз: ‎+359 892 20 32 04

Подбор на газова инжекционна система за вашето превозно средство.

Газови Системи, Газови Уредби, Газов Инжекцион, АГУ, автомобили на газ, газови системи, Газови Инжекциони, автомобили на метан, коли на газ, коли на метан, автомобили на метан, gazovi uredbi, gazovi sistemi, gazovi invekcioni

Новата генерация газови инжекционни системи все повече се наложи на пазара и предлага нови решения за превозните средства, които използват пропан-бутана. От тук следват много въпроси които изискват вашето решение относно избора на газовата система, марката, производителя, както и такива, които изискват правилния подбор и разбира се предимствата от монтирането на системата. Ето защо е необходимо да се дадат някакви направления при подбора на газов инжекцион.

На този етап на пазара можете да намерите много голям брой типове газови системи, но дали именно те са най-подходящия избор за вашето превозно средство. Повечето хора сравняват газовите системи като изхождат от препоръката на някой познат или цената.

Съветът, които бихте получили от човек, които притежава такъв газов инжекцион е, че той работи безотказно и напълно удовлетворява неговите изисквания. Но това далеч не означава, че същия този газов инжекцион ще работи по същия начин на вашето превозно средство. Нищо не дава гаранция, че евтината газова система ще работи еднакво добре при всички модели автомобили или, че ако е работи три месеца ще продължи да роботи по същия начин.

Цената на газовата система варира в един доста голям диапазон. Въпросът тук е как ще се определи точния избор, след като всеки, които монтира газов инжекцион поддържа казуса, че системата му е най-добрата. Окончателната цена на инжекциона е съвкупност от стойностите на материала и монтажа. В повечето случаи цената се определя от това каква печалба желае да направи дадения сервиз на база вложен труд за монтажа и използваните материали, тъй като вие плащате за цялостната услуга, която включва качеството на монтажа и вложените материали в газовия инжекцион.

Както при всеки тип автомобил, така и газовия инжекцион има различна степен на качество, гаранции и възможен процент на дефекти. Клиентът е необходимо да провери какви гаранции дадената газова система, какъв ще му бъде разхода на гориво, понеже това е главната причина за използването на пропан-бутана.


SEO by smuggler@abv.bg