Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул. Константин Преславски 3 (СБА)

Магазин: +359 885 07 55 44
Сервиз: ‎+359 892 20 32 04

4-те основни причини да купуваме нови авточасти

Много често на шофьорите им се налага да правят подмени на авточастите по колата си, особено когато минават по много километри на ден.
Именно поради тази причина ще ви посочим четирите основни причини заради които трябва да си купувате нови авточасти, а не втора ръка.

Всички знаем, че частите за кола втора ръка не са токова сигурни, много по-бързо се износват и доста често ни създават допълнителни проблеми, да не говорим за факта, че нямат гаранция.

Факт е, честите на различните коли са различно скъпи, а и направени по различен начин и с различна здравина, но когато избирате част с която ще подмените старата е добре да е оригинална и по-скъпа отколкото да рискувате живота и здравето си за дребни стотинки и да вземете менте. Както знаем старата поговорка „евтиното винаги излиза по-скъпо“ и тук тя важи с пълна сила.

Факт е, че много катастрофи стават именно заради неизрядни елементи от колата, а в последствие се оказва, че те е са били оригинални, а ментета или още по-зле, били са просто закърпени временно.

Не бива да си позволявате този лукс, защото така застрашавате не само вашият живот, но и този на спътниците си и околните. По-добрият вариант е да продадете колата на части или да си вземете каското и да си намерите друга кола.

Ако пък колата ви е в много трагично състояние, решението е да я дадете за добри пари в някоя автоморга. Трябва като отговорен шофьор да поддържате колата си и да я познавате добре, както и да ходите на годишните и другите редовни прегледи, за да сте сигурни в нея.

И пак повтаряме да не купувате ментета, защото човешкият живот не струва токова и те няма да ви предоставят това от което имате нужда и рано или късно ще съжалявате за постъпката си.

Това се отнася и за частите на автомобилнатата газова уредбапо газовата система, много важно е те да са качествени (каквито се предлагат в Romanoautogasbg.com) , както и редовно да се проверява системата и да се следи и подържа Газовата уредба. Защото освен че автомобила ни ще върви на по изгодни цени, а и при авария в Газовате уредба (система) може колатра да експлодира ,затова шега с тази систаме небива!


SEO by smuggler@abv.bg