Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул. Константин Преславски 3 (СБА)

Магазин: +359 885 07 55 44
Сервиз: ‎+359 892 20 32 04

Новини за газови уредби

Газови Системи, Газови Уредби, Газов Инжекцион, АГУ, автомобили на газ, газови системи, Газови Инжекциони, автомобили на метан, коли на газ, коли на метан, автомобили на метан, gazovi uredbi, gazovi sistemi, gazovi invekcioniАко сте предали вашия автомобил на оторизиран сервиз за монтиране на газова уредба, то трябва да вземете под внимание няколко важни уточнения. Първото уточнение, което трябва да вземете под внимание е да проверите как е закрепена бутилката за втечнения газ.

Съгласно наредба 21 отнасяща се за устройството и безопасността на газовата бутилка е необходима тя да бъде закрепена за шасито на превозното средство. От голяма значимост е избраните от вас професионалисти в бранша на АГУ да приложат необходимите грижи за автомобила и да вземат под внимание вибрациите, които се отделят по време на движение.

Монтирана веднъж вашата газова уредба не трябва да изменя местоположението си, защото това може да доведе до неприятни последици. Препоръчваме ви да се доверите на услугите на квалифициран сервиз, които да монтира газова уредба, а вие само да спазвате указанията за нейната експлоатация.
Пропан-бутана като вид гориво е не само по-евтиния вариант, но и по природосъобразния в сравнение с бензина. Разбира се тук повлиява точното разпределение на маркучите, самата бутилка, личния ви избор на газ и още много други неща.

Постоянният преглед на АГУ е обезателен, дори и при най-малките съмнения за някакъв проблем, посетете оторизиран сервиз за АГУ.
Профилактичните прегледи за вашата газова уредба обхващат тампоните, маркучите, филтрите и изпарителите. Всички тези компоненти подлежат на внимателен оглед от техниците. Поддържането на една газова уредба не е нещо непознато, а добре познат процес.

На този етап газовите бутилки са безвредни и по никакъв начин не указват влияние върху продуктивността на двигателя. Не вземайте под внимание всички слухове, а по скоро се консултирайте със специалистите. Съкратете разхода си гориво и шофирайте спокойно.


SEO by smuggler@abv.bg