Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул. Константин Преславски 3 (СБА)

Магазин: +359 885 07 55 44
Сервиз: ‎+359 892 20 32 04

Газова уредба. Газов инжекцион.

При непрестанното разработване на бизнес автомобилната индустрия и рязкото покачване на цената на горивата, търсенето на заместител на дизела и бензина се увеличава много кратно. Въпреки че не след дълго може би всички ще шофираме електрически автомобили, засега те остават неизгодни, заради високите си разходи. Съществува и друг заместител, който вече се е доказал на пазара, а именно гозовите уредби, които използват пропан-бутан или само метан, като по този начин автомобилът спестява до 60% от разхода си.
Тъй като този продукт е много търсен, цената му падна и изкл
Чително достъпен и търсен на българския пазар, като предлага надеждност и отлично качество.

Как работят газовата уредба и газовият инжекцион?

При гозовите уредби и първо и второ поколение горивото се изпарява и регулацията става в редуктор-изпарител, като след това се предава чрез смесител през дроселната клапа.
Газов инжекцион е система от трето и четвърто поколение, като той бива два вида – с газообразна или с течна фаза. Газовият инжекцион с течна фаза не е много използван. Инжекционът с газообразна фаза е много широко използван и е най-честият избор в последните години. При газовите инжекциони горивото се впръсква във входящия колектор през всмукателните клапани, като количеството му се определя постоянно чрез компщтъра на газовия инжекцион. Газовият инжекцион помага на двигателя да запази своите мощност и икономичност.


SEO by smuggler@abv.bg