Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул. Константин Преславски 3 (СБА)

Магазин: +359 885 07 55 44
Сервиз: ‎+359 892 20 32 04

About us

One of the best systems on the market

Да инсталирате система за работа с алтернативно гориво пропан-бутан е добра идея – ограничавате разходите за експлоатация, допринасяте за поддържането на по-чист свят. Важно да изберете правилния продукт за вашия автомобил.

Щом сте тук, сте на прав път!

За Романо

Romano Srl произвежда пропан-бутанови и метанови системи с марката Romano от над 30 години. Romano e един от световните лидери в областта на преобразуванията за автомобили и е единственото  италианско дружество, което произвежда пълната гама от компоненти (резервоари, мулти-клапани, елек­тромагнитни вентили, редуктори, инжектори, управляващи блокове и т.н.)

 

Romano Srl, е една от водещите фирми в Италия с над 15 % пазарен дял. Компанията има сключени договори за предпродажбен монтаж с автосалоните на Субару, Нисан, Рено, Фиат и др. за територията на Южна Италия.

 

Продуктът, който се каните да инсталирате на своя автомобил, е система AIS (Antonio Injection System), която представлява съвършенството в автомобилните газови уредби. Системата  AIS, благодарение на електрониката си от ново поколение  и на инжекторите с много бързо реагиране, а и между най-дълготрайните, гарантира максималната навременност и прецизност на дозиране на гориво, във всички условия, свеждайки до минимум разходите и вредните емисии. Електронния блок на системата която предлагаме е разработена от инжинерния екип на Romano Srl и съчетано с добрия сервиз които ние предлагаме  гарантира безпроблемната работа на двигателя на Вашия автомобил. Газово инжекционната система е последно поколение и позволява прецизно дозиране на количеството газ подавано към двигателя. Системата следи активно и в реално време данните на Ламбда сонда, инжекторни времена, OBD  и др. Всички функции на бензиновата централа си остава напълно ефективни даже по време на алтернативно функциониране, гарантирайки спазването на еко нормите. Електрическото окабеляване на системата е снабдено с всички съединители, който предпазват инсталацията от срязвания и запояване на кабелите, необходими за монтирането на други инсталации.

Гаранция

Всички системи, монтирани от вносителя или оторизираните сервизи, подлежат на специални гаранционни условия. Условията ни са прости, ясни и разбираеми за потребителя:

5 години 100%

или

150 000 километра 100%

Сертифицирани компоненти

Всички компоненти са одобрени според европейските нормативи (Е67-01, R110 и R115)

Гарантиран произход

100% произведенo в Италия

ISO 9001 за продуктите

Нашите продукти са в съответствие с нормите на ISO 9001

С грижа за природата

Съответствие с директивите на ЕО във връзка с вредните емисии (EURO 3, EURO 4, EURO 5, EURO 6)


SEO by smuggler@abv.bg