Заповядайте в нашия нов сервизен център: София, Военна рампа, Ул. Константин Преславски 3 (СБА)

Магазин: +359 885 07 55 44
Сервиз: ‎+359 892 20 32 04

Авто-Mото Шоу – Нещо по различно предложено ни от Женева

Изложението за пореден път събра на едно място инженери, тунер специалисти и разбира се големите компании. Както може да се отбележи всеки почитател може да открие желаната от него кола. На изложението могат да се открият много изключителни предложения.
Ние от Romanoautogasbg.com сме приготвили да ви запознаем с информация за едни атрактивните модели.


Techurules AT96
techrules-at96-trev-concept-2016-geneva-motor-show_100547990_l
За пореден път може да бъдем изумени от китайската автомобилна индустрия. Компанията може да похвали с един автомобил, които притежава 1300 конски сили под капака. За съжаление тези, които не разполагат с шест цифрена сума в излишък няма да могат да се похвалят, че може да го притежават. Разбира се да не забравим да споменем, че половината потенциал е екологично чист, благодарение на силата идваща от електромоторите.


Kahn Desing Aston martin Vengeance
Kahn-Design-Vengeance-16-630x420На вашето мнение представяме нов изглед на добрия стар DB9. Поръчковият модел е с ретро стил с необходимите екстри. Интересното е за какво точно ще отмъщават, имайки в предвид, че кодовото име, което са избрали е „ Vengeance”. Остава неясно клиента дали ще получи същия вид двигател или само визията.

 


 

NanoFwollCellQuantino
csm_QUANTiNO_a35b001924Пазара на хидридите и екологично чистите автомобили може да се похвали с един чисто нов модел представен от германската компания. Немските инженери обаче не за заложи на идеята за употребата на батерии, а са заложили върху употребата на йонни течности, които са с негативен и позитивен заряд. Посредством различния волтаж автомобила може да се задвижва. Превръщането на химичната енергия в електрическа не е нещо ново, имайки в предвид и че технологията с хидроген е същата. Електромотора задвижва задните колела и генерира 107 зелени кончета.


Mansory 4xx Siracusa
02-mansory-4xx-siracusa-geneva-1Автомобила е разработен върху платформа на 488GTV, жълтия звяр има на разположение достатъчно мощност и подобрена аеродинамичност, удовлетворявайки желанието на по агресивните шофьори.Щастливците, които ще го имат ще се сдобият с 790 конски сили под капака, ускорение от 0 до 100 с цели сто стотни по бързо от сегашния и максимална скорост от 337 км/ч. За съжаление този автомобил няма да се радва преминавайки през легналите полицай, очевидно защо.


Mansory Mercedes – AMG GT S
mansory_1
В допълнение на Ferrari, тази компания използва и някои немски автомобили. Не може да не се забележи и резултатът, които е на лице. Дръзкият образ се компенсира и с задоволителната мощност, както и забележителния рев идващ от двигателя. Под него се крие 4-литров V8 би- турбо двигател, които изпраща всичките 720 коня към задните колела. От съображение за сигурност максималната скорост, която развива е 328 км/ч.


Nimrod Concorde
20160311nimrod24Американската компания желае да заеме място до компаниите, които прибавят допълнителен стил на спортните коли. Безспорно сами може да откриете такъв пример в лицето на 458 Italia. Имаме съмнения, че феновете на в Монако биха желали малко да изглеждат по неповторими и явно това е причината да прибягват до услугите на такива фирми.

 


 

Arash AF8
arash-af8-falconМного интересно име са избрали за име, силно се съмнявам да има нещо общо с певеца, но все пак искат да впечатлят много от бъдещите им потребители. Автомобила не бихме казали, че е нещо много грандиозно, но все пак е глътка свеж въздух и определи би разчупило леда. Нещо доста впечатляващо е наличието на 7-литров V8 двигател, което носи духа на американските мускули и интелекта японския тунер. Карбоновата изработка също допринася за изстрелването на това зверче.


Arash AF10
dsc7419Това определено е новия модел представен ни от тази фирма и забележете със скромните си 2080 конски сили. Или поне толкова са открили инженерите под капака и. Автомобила е хибрид, които има на разположение Corvette- 6,2 литровV8 двигател и си партнира с 4 електромотора, които работят на всеки мотор. Като всеки е с отделна мощност от 250 конски сили, а двигателя има 900 в резерв. Друго, което може да ни направи впечатление е, че скоростната кутия има само две предавки – бързо и скок в хипер пространството.


Не бива и да забравяме, че за каквито и коли да става на въпрос те не се движат само от въздух, за това може да се възползвате от нашите предложения в областта на авто-газовите системи и оборудване.

Нашата мисия

Our Mission

  • Да бъдем новатори в предоставянето на продукти и услуги в областа на авто газовите системи
  • Да създаваме лоялни и дългосрочни отношения с нашите партньори и клиенти.
  • Да бъдем разпознавани като доверен партньор.
  • Да предлагаме продукти с висок стандарт на качество, което да доведе до пълното удовлетворяване на тези, които ги продават, които ги инсталира, но най-вече за тези, които ги използват всеки ден в своя автомобил.

Our Strategy

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.

Our Goals

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam.
New News 90%
About WP 80%
Hot News 70%

SEO by smuggler@abv.bg